Kugoo sähköpotkulaudan tarvikkeet

Näytetään tulokset 1–24 / 54

Valitsemalla KUGOO sähköpotkulaudan, olet tehnyt varman ja laadukkaan valinnan. Sähköpotkulaudat, myös KUGOO -merkkiset, ovat levittäytyneet jo ympäri maailman. Sähköpotkulautailu ei ole enää pelkkä vapaa-ajan harrastus, vaan se on vakavasti otettava tapa liikkua esimerkiksi töihin tai harrastuksiin. Se vapauttaa liikkumaan riippumatta bussiaikatauluista tai esimerkiksi autoilun tuomista kustannuksista. Parantamalla sähköpotkulautaasi huippulaadukkailla KUGOO tarvikkeilla ja lisävarusteilla, voit viedä sähköpotkulaudan hyödyllisyyden entistäkin paremmalle tasolle.

Keltainen
Musta
Punainen
Sininen
Valkoinen
Vihreä
3.60 Sisältää ALV
Kultainen
Musta
Punainen
Sininen
Valkoinen
Vihreä
6.75 Sisältää ALV

Kugoo sähköpotkulaudan tarvikkeet, vaikka modernit sähköpotkulaudat ovat jo sellaisenaan erittäin hyviä kulkuneuvoja, tarvitsee uusinkin malli mukavuutta ja turvallisuutta lisääviä tarvikkeita. Me olemme tehneet oikeiden ja yhteensopivien tuotteiden valinnan sinulle helpoksi, sillä kaikkien tuotteidemme yhteydessä on aina maininta, mihin sähköpotkulautamalliin ja -merkkiin kyseinen tuote sopii. Sinun ei tarvitse murehtia ostaessasi, valitsetko oikean tuotteen, kun vain luet tuotekuvauksemme huolellisesti. Ja muista, että voit aina kysyä meiltä, alan asiantuntijoilta, apua! KUGOO on sähköpotkulautojen ja niiden varaosien valmistaja, joka on erikoistunut laadukkaisiin tuotteisiin ja erityisesti sähköpotkulaudoissa merkittävässä roolissa oleviin elektroniikkakomponentteihin. Se perustettiin vuonna 2015 ja se tunnetaan nykyään huippuluokan sähköpotkulaudoista. KUGOOn kehitystyön ytimessä on, että se pyrkii tarjoamaan parhaan mahdollisen ajokokemuksen, jonka sähköpotkulaudalla ajettaessa voi saada. Heidän kokenut insinööritiimi kehittää jatkuvasti uusia teknologioita ja ominaisuuksia, jotka ovat merkittäviä koko tämän verrattain uuden toimialan kehityksessä. Verkkokaupastamme löydät yhteensopivia tuotteita, varaosia ja tarvikkeita kaikkiin yleisimpiin KUGOO sähköpotkulautamalleihin: KUGOO M4 PRO, KIRIN M4, KUGOO M2 PRO, G-BOOOSTER, KUGOO S1, KUGOO S2, KuGOO G1 ja KUGOO G3.
Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sisältöä ja mainoksia, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä.