Xiaomi Scooter satula

64.75 Sisältää ALV

Musta
Valkoinen
Poista
Xiaomi Scooter satula
Xiaomi Scooter satula
  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  • Laatutakuu

Xiaomi Scooter satula

Jämäkkä satula iskunvaimentimella. Sopii useisiin sähköpotkulautoihin, mukaan lukien Xiaomi- ja Ninebot-merkit. Saatavana mustana tai valkoisena.

Kuvaus

Aja mukavasti tällä tukevalla, iskuja vaimentavalla sähköpotkulaudan satulalla! Voit tehdä pidempiä matkoja, kun istut mukavasti ja nautit kyydistä. Tämä malli sopii useisiin sähköpotkulautoihin, mukaan lukien Xiaomi M365 ja Ninebot MAX G30.

Istuimen maksimikorkeus on 66 cm (40 cm istuttaessa). Satula on 27 cm pitkä ja 16,5 cm leveä. Iskunkestävät vaimentajat istuimen alla takaavat tasaisen ajon myös kuoppaisilla teillä.

Nämä sähköpotkulaudan satulat on valmistettu hengittävästä, mukavan tuntuisesta materiaalista, mikä takaa miellyttävän ajokokemuksen. Istuimen voi valita mustana tai valkoisena, riippuen sähköpotkulautasi tyylistä. Se on helppo asentaa, eikä asentaminen vaadi erikoistyökaluja.

Pidä pitkät matkasi mukavana, jopa jyrkimpien nousujen yli. Valitse sähköpotkulautaasi sopiva satula ja nauti kyydistä!

Lisätiedot
Paino 2.699 kg
Yhteensopiva mallien kanssa:

Kugoo G-Booster, Kugoo G2 Pro, Kugoo M4, Kugoo M4 PRO, Kugoo S1, Kugoo S2, Kugoo S3, Ninebot Max G30, Xiaomi ESSENTIAL, Xiaomi M365, Xiaomi PRO, Xiaomi PRO 2, Xiaomi S1

Väri

Musta, Valkoinen

TARVIKKEET

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Markkinoiden korkein laatu

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sisältöä ja mainoksia, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä.