Sähköpotkulaudan seinäkiinnityskoukku

12.20 Sisältää ALV

Varastossa

Sähköpotkulaudan seinäkiinnityskoukku
Sähköpotkulaudan seinäkiinnityskoukku

12.20 Sisältää ALV

  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  • Laatutakuu

Sähköpotkulaudan seinäkiinnityskoukku

Erittäin vahva seinäkiinnityskoukku taitettavaan sähköpotkulautaan. Kestävä, vakaa ja tilaa säästävä säilytysratkaisu. Toimitetaan mustana.

Kuvaus

Säilytä sähköpotkulautasi turvallisesti ja säästät samalla tilaa. Tämä erittäin vahva seinäkiinnityskoukku on valmistettu teräksestä ja se asennetaan seinään porattavilla ruuveilla. Se on erittäin kestävä ja kestää myös paljon painoa. Koukku myös päällystetty pehmeällä materiaalilla, joka lisää pitoa. Upea tarvike sähköpotkulautasi siistiin säilytykseen.

Koukku tukee Xiaomi M365, M365 PRO, PRO2, 1S ja Essential sekä Ninebot ES1, ES2, ES3 ja ES4 sähköpotkulautamalleja. Koukku sopii lähes kaikkiin sähköpotkulautamalleihin, joissa on tarpeeksi tilaa pyörässä vanteen sisään työntämistä varten.

Tekniset tiedot:
– Materiaali: Teräs
– Koko: 25,5 x 7,5 cm
– Paino: 550g
– Tuettu paino: 25-30 kg
– Väri: musta

Sarja sisältää: 1 seinäkiinnityskoukun.

Lisätiedot
Paino 0.549 kg
Yhteensopiva mallien kanssa:

Kugoo G-Booster, Kugoo G2 Pro, Kugoo M4, Kugoo M4 PRO, Kugoo S1, Kugoo S2, Kugoo S3, Ninebot E22E, Ninebot E25E, Ninebot ES1, Ninebot ES2, Ninebot ES3, Ninebot ES4, Ninebot Max G30, Xiaomi ESSENTIAL, Xiaomi M365, Xiaomi PRO, Xiaomi PRO 2, Xiaomi S1

TARVIKKEET

Saatat myös pitää...

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Markkinoiden korkein laatu

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sisältöä ja mainoksia, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä.