Toimitus- ja maksuehdot


Toimitus- ja maksuehdot voimassa verkkokaupassamme toistaiseksi.


YLEISET TIEDOT
Verkkokauppamme tuotteita myy FUGA LT UAB (noPedals), Y-tunnus 305626146, Justiniškių g. 62A-201, LT-05239 Vilnius, Lithuania. Verkkokaupassamme myymme tuotteita aikuisille yksityishenkilöille maailmanlaajuisesti. Tekemällä tilauksen Verkkokaupassamme hyväksyt voimassa olevat toimitus- ja maksuehdot.


HINNAT
Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ja toimituskuluja. Erityistapauksessa tuotteen hintaa voidaan mukauttaa tilauksen jälkeen, jos hinnoittelussa on selvä virhe tai hinta on epänormaalin alhainen yleiseen hintatasoon nähden (oikeustoimilaki 32 §).


TILAUS
Tuotteet tilataan verkossa osoitteessa www.nopedals.fi. Tilausprosessin nopeuttamiseksi voit rekisteröityä ja luoda asiakastilin. Tilauksen voi tehdä myös ilman rekisteröitymistä.
Varmista tilausta tehdessäsi, että antamasi tiedot ovat oikein ja ajan tasalla. Kun tilaus on tehty, saat sähköpostitse tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksen saamiseksi on ilmoitettava sähköpostiosoite tilauksen yhteydessä. Jos luot asiakastilin verkkosivustollamme, voit myös tarkistaa tilauksesi sisällön sen avulla. Jos tarvitset apua verkkokauppamme käytössä, ota yhteyttä osoitteeseen info@nopedals.eu.

TOIMITUSAIKA
Käsittelemme ja toimitamme tilaukset arkipäivinä. Tuotteet pakataan ja lähetetään yleensä 1 työpäivän kuluessa tilauksen tai maksun vastaanottamisesta. Kuitenkin, jos tilauksia tulee runsaasti, käsittely ja lähetys voivat viivästyä. Kotimaan toimitukset saapuvat yleensä 2-5 arkipäivän kuluessa lähetyksestä.


TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKUSTANNUKSET
Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut.


PALAUTUSEHDOT


VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS
Jokaisella asiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tavaroita alkuperäispakkauksessa. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: info@nopedals.fi – sen jälkeen annamme sinulle palautuslähetysohjeet.
Palautus on lähetettävä 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Kun palautat ostoksesi, säilytä lähetystä varten saamasi kuitti. FUGA LT UAB ei voi hyvittää palautusta, jos lähetys on kadonnut. Rahat palautetaan, kun palautus on vastaanotettu, tarkistettu ja hyväksytty.
Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista.


KULJETUSONGELMAT, VIALLINEN TAI VAURIOITUNUT TUOTE
Kun saat lähetyksen, tarkista se välittömästi. Jos paketti on vaurioitunut kuljetuksen aikana, tuotetta koskeva reklamaatio tulee tehdä välittömästi kuljetusyhtiölle. Jos havaitset paketin vaurioituneen vasta avaamisen jälkeen ja tuotteet ovat rikkoutuneet, lähetys on lähetettävä mahdollisimman pian kuljetusyhtiölle ja tehtävä asianmukainen reklamaatio. Ilmoita asiasta myös FUGA LT UAB:lle sähköpostitse osoitteeseen info@nopedals.eu.
Tarkista ennen tuotteiden käyttöönottoa, että tuotteet vastaavat tilattua. Mikäli lähetys sisältää vääriä tai ylimääräisiä tuotteita, pakkauksia ei saa avata eikä tuotteita ottaa käyttöön. Ota tällöin välittömästi yhteyttä FUGA LT UAB osoitteeseen info@nopedals.eu. Kun tuotepakkaukset on avattu tai virheellisiä/lisätuotteita on käytetty, niitä ei voida palauttaa asiakkaalle.
Jos lähetyksesi sisältää viallisia tuotteita, ota yhteyttä FUGA LT UAB:hyn: info@nopedals.eu. Vika tulee dokumentoida esim. valokuvin.
Ilmoita virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. FUGA LT UAB korvaa mahdollisuuksien mukaan vialliseksi tai virheelliseksi todetun tuotteen uudella tuotteella. Jos tuotetta ei voida vaihtaa, asiakkaalle palautetaan tuotteesta maksettu summa.
Huomioithan, että käsintehtyihin tuotteisiin voi sisältyä epätasaisuuksia, joita ei pidetä tuotevirheinä vaan osana tuotteen luonnetta.


LUNASTAMATON PAKKAUS
Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Noutamatta jätetyistä lähetyksistä veloitamme erillisen maksun € 20.


TILAUKSEN PERUUTTAMINEN
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus. Peruutusilmoitus on tehtävä 14 päivän kuluessa tavaran tilaamisesta. Huomioithan kuitenkin, että kun tilaus on maksettu, se on käsitelty, eikä siihen voi enää tehdä muutoksia. Tilaukset toimitetaan yleensä 1 päivän kuluessa tilauksesta.
Peruutusilmoituksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@nopedals.eu, jolloin ilmoitamme välittömästi ilmoituksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoituksessa on oltava seuraavat tiedot: tilausnumero, asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilauspäivämäärä, vastaanottopäivämäärä, tilatut tuotteet ja päivämäärä.
Tuotteet on palautettava FUGA LT UAB:lle viipymättä ja viimeistään 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen antamisesta. Määräaikaa noudatetaan, jos tavarat palautetaan ennen 14 päivän määräajan päättymistä.


VASTUUVAPAUTUS
FUGA LT UAB:n verkkokauppa esitetään sellaisena kuin se on. FUGA LT UAB pyrkii ylläpitämään verkkosivujaan asianmukaisesti, mutta ei takaa tietojen tarkkuutta, oikeellisuutta tai ajantasaisuutta. Kaikki Verkkokaupan kuvat ovat esimerkkejä ja vain viitteellisiä, tuotteet ovat yksilöllisiä.
FUGA LT UAB ei takaa kaikkien Verkkokaupassa olevien tuotteiden saatavuutta.
FUGA LT UAB ei vastaa kolmansien osapuolten tarjoamista tiedoista.


MUUT TIEDOT
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitus- ja maksuehtojamme. Ennen tilauksen tekemistä Asiakkaan tulee tutustua voimassa oleviin toimitus- ja maksuehtoihin; tilatessaan Asiakas hyväksyy toimitus- ja maksuehdot.
Elinkeinonharjoittajan tiedonantovelvollisuuden (ADR-direktiivi) noudattamiseksi: Jos riitaa ei saada ratkaistua osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

Maksutavat ja -ehdot

Maksutavat ja -ehdot

MAKSUTAVAT

Voit maksaa verkkokaupassamme luottokortilla (Visa, Mastercard, American Express) suoraan verkkokaupan sivuilla sekä PayPalin, Stripe Verkkokaupan maksupalvelukumppaneina toimivat Paypal ja Stripe.

STRIPE

Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa. Kun valitset noPedals -verkkokaupan Maksutavan valinta -sivulla luottokorttimaksun, maksunvälittäjänä toimii Stripe. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun.

PAYPAL

Nopea ja turvallinen maksutapa, jolla voit maksaa PayPal-tililtäsi tai tiliin liitetyllä maksukortilla. Maksaaksesi Paypalilla, sinulla on oltava PayPal-tili, jonka voit helposti luoda tehdessäsi tilauksen verkkokaupasta.

MAKECOMMERCE

Verkkokauppa käsittelee maksut käyttämällä Maksekeskus AS:n (Niine 11, Tallinn 10414, Viro, rekisterinumero: 12268475) ylläpitämää makecommerce.lt-alustaa, ja siksi maksun suorittamiseen ja vahvistamiseen tarvittavat henkilötietosi välitetään Maksekeskus AS:lle.