Ripustettavat merkkivalot

4.70 Sisältää ALV

Punainen
Sininen
Poista
Ripustettavat merkkivalot
Ripustettavat merkkivalot
  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  • Laatutakuu

Ripustettavat merkkivalot

Helppokäyttöiset, ripustettavat huomiovalot, jotka voidaan kiinnittää erilaisiin kaapeleihin, köysiin tai esimerkiksi vaatteisiin. Saatavilla punaisena tai sinisinä polttimoina. Tämä on loistava design-elementti sähköpotkulautaasi, jolla erotut muista ja saat entistä enemmän näkyvyyttä pimeässä.

Kuvaus

Punaiset tai siniset valot on sijoitettu kestävään silikonikoteloon, jossa on koukut asennusta varten. Nämä koukut kiinnittävät valot helposti esimerkiksi jarrukaapeliin tai muuhun vastaavaan. Valoissa on 3 valotilaa: kaksi vilkkumisvaihtoehtoa tai jatkuva valon palaminen. Valoissa on vaihdettavat paristot ja ne ovat erittäin kevyitä.

Tekniset parametrit:
– Pituus: 60mm
– Leveys: 35mm
– Vaaleat värit: punainen, sininen
– Paristo: CR2032, vaihdettava
– Kotelo: silikoni
– Sarja sisältää: 1 valo, 1 akku

Lisätiedot
Paino 0.01 kg
Yhteensopiva mallien kanssa:

Kugoo G-Booster, Kugoo G2 Pro, Kugoo M4, Kugoo M4 PRO, Kugoo S1, Kugoo S2, Kugoo S3, Ninebot E22E, Ninebot E25E, Ninebot ES1, Ninebot ES2, Ninebot ES3, Ninebot ES4, Ninebot Max G30, Tiuningas, Xiaomi ESSENTIAL, Xiaomi M365, Xiaomi PRO, Xiaomi PRO 2, Xiaomi S1, Xiaomi S2

Väri

Punainen, Sininen

TARVIKKEET

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Markkinoiden korkein laatu

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sisältöä ja mainoksia, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä.