GUB:n metallinen puhelinteline

17.35 Sisältää ALV

Hopean
Musta
Punainen
Poista
GUB:n metallinen puhelinteline
GUB:n metallinen puhelinteline
  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  • Laatutakuu

GUB:n metallinen puhelinteline

Poikkeuksellisen tukeva puhelinteline, valmistaja GUB. Sopii 5,5-10 cm leveille puhelimille.

Kuvaus

Ota puhelimesi mukaasi, olipa reittisi kuinka kuoppainen tahansa. Tämä GUB:n valmistama puhelinteline on tukeva, universaali vaihtoehto, joka sopii sähköpotkulautojen lisäksi myös polkupyöriin.

Valmistusprosessissa käytetty alumiini tekee tästä pidikkeestä poikkeuksellisen vahvan. Se on erittäin kestävä tärinää ja iskuja vastaan, joten suosittelemme sen ostamista, jos ajat äärimmäisillä maastoissa. Sen mukana tulee myös pehmikkeet, jotka estävät puhelinta naarmuuntumasta.

Tämä puhelinteline sopii kaikkiin Xiaomi M365, Pro, Pro2, Essiantial ja S1 malleihin. Lisäksi se sopii myös muille sähköpotkulautamerkeille, kuten Ninebot:lle, sekä polkupyörille.

Ota puhelimesi mukaasi minne ikinä menetkin. Pidä se suojassa ja kiinnitettynä kulkuneuvoosi.

Lisätiedot
Paino 0.165 kg
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Yhteensopiva mallien kanssa:

Kugoo G-Booster, Kugoo G2 Pro, Kugoo M4, Kugoo M4 PRO, Kugoo S1, Kugoo S2, Kugoo S3, Ninebot E22E, Ninebot E25E, Ninebot ES1, Ninebot ES2, Ninebot ES3, Ninebot ES4, Ninebot Max G30, Xiaomi ESSENTIAL, Xiaomi M365, Xiaomi PRO, Xiaomi PRO 2, Xiaomi S1

Väri

Hopean, Musta, Punainen

TARVIKKEET

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Markkinoiden korkein laatu

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sisältöä ja mainoksia, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä.