Ripustinkoukku XIAOMI sähköpotkulautaan

9.15 Sisältää ALV

Musta
Punainen
Poista
Ripustinkoukku XIAOMI sähköpotkulautaan
Ripustinkoukku XIAOMI sähköpotkulautaan
  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  • Laatutakuu

Ripustinkoukku XIAOMI sähköpotkulautaan

Universaali ripustuskoukku, joka sopii kaikille Xiaomin sähköpotkulaudoille. Valmistettu korkealaatuisesta alumiiniseoksesta, päällystetty nailonilla, varmistaa pitkäikäisyyden ja hyvän kestävyyden. Tämä sähköpotkulaudan koukku kiinnitetään ruuveilla ja se kestää jopa 7,5 kg painon. Ripustinkoukut ovat yksi suosituimmista sähköpotkulautojen lisävarusteista.

Kuvaus

Universaali ripustuskoukku Xiaomi sähköpotkulautaan. Valmistettu korkealaatuisimmasta seosteräksestä ja alumiinista, joka takaa tuotteen pitkäikäisyyden ja kestävyyden.

Kun ajat sähköpotkulautasi kanssa, älä hukkaa omaisuuttasi! Helposti kiinnitettävän koukun avulla voit ripustaa laukkusi tai reppusi suoraan sähköpotkulautaasi. Koukku kestää jopa 7,5 kiloa!

Ainutlaatuinen muotoilu takaa hyvän kiinnityksen ja se on asennettavissa suoraan Xiaomi-sähköpotkulautasi runkoon ilman poraamista tai ruuvaamista. Koukku on suunniteltu niin, ettei se häiritse taittomekanismia, joka takaa miellyttävän ajokokemuksen sekä kun kannat sähköpotkulautaasi. Tämä koukku on valmistettu materiaaleista, jotka ovat vettä, pölyä ja korroosiota kestäviä.

Vapauta kätesi ajamiselle ja kiinnitä laukkusi ripustinkoukkuun. Koukussa on vahva karabiinimekanismi, joten voit luottaa, että ajettaessa epätasaisella tiellä, on laukkusi tai reppusi aina turvassa.

Valitse eri värivaihtoehdoista – punainen, musta, sininen, valkoinen tai keltainen!

TÄRKEÄÄ: Tuotteen väri saattaa poiketa hieman tuotekuvista valokuvauksen valonlähteiden tai näytön asetusten vuoksi.

Tekniset tiedot:
– Materiaali: seosterästä ja alumiinia
– Sopii malleihin: kaikki Xiaomi sähköpotkulaudat
– Värit: punainen; musta; sininen; valkoinen; keltainen
– Paino: 70g

Lisätiedot
Paino 0.115 kg
Yhteensopiva mallien kanssa:

Kugoo G-Booster, Kugoo G2 Pro, Kugoo M4, Kugoo M4 PRO, Kugoo S1, Kugoo S2, Kugoo S3

Väri

Musta, Punainen

TARVIKKEET

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Markkinoiden korkein laatu

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sisältöä ja mainoksia, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä.