Xiaomi Scooter jarrulevyjen hälytinlukko

22.65 Sisältää ALV

Hopean
Punainen
Poista
Xiaomi Scooter jarrulevyjen hälytinlukko
Xiaomi Scooter jarrulevyjen hälytinlukko
  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  • Laatutakuu

Xiaomi Scooter jarrulevyjen hälytinlukko

Jämäkkä varkaudenestolukko integroidulla hälyttimellä. Voidaan asentaa sähköpotkulautaan, skootteriin, polkupyörään, moottoripyörään ja muihin ajoneuvoihin. Lukitsee jarrulevyn ja tuottaa kovan äänen, jos sitä liikutetaan.

Kuvaus

Pidä sähköpotkulautasi turvassa hälytinlukolla. Tämä puristinlukko kiinnittää jarrulevyn ja estää sen liikkumisen. Jos varas kuitenkin yrittää edelleen pakottaa lukkoa auki, kuuluu kova hälytysääni. Voit sammuttaa sen avaamalla lukon avaimella.

Hälytin toimii paristoilla, jotka on toisinaan vaihdettava. Avaa lukon pohjassa olevat pultit, irrota kansi ja vaihda paristot.

Hälytinlukko sopii kaikkiin sähköpotkulautoihin ja muihin jarrulevyllä varustettuihin ajoneuvoihin. Pidä sähköpotkulautasi turvassa ja pelota varkaat pois äänekkäällä hälyttimellä!

Kuinka hälytin toimii: paina näppäintä ja kuulet äänimerkin. 10 sekunnin kuluttua lukko siirtyy hälytystilaan ja antaa vielä 3 piippausääntä. Hälytin reagoi tärinään. Jos lukkoa ravistetaan, se aiheuttaa hälytyksen 5 sekunnin kuluttua. Jos tärinää ei esiinny 10 sekuntiin hälytyksen laukaisemisen jälkeen, ääni lakkaa.

Tekniset tiedot:
– Materiaali: alumiiniseos
– Korkeus: 5 tuumaa
– Pituus: 10 tuumaa
– Leveys: 10 tuumaa
– Paino: 0,38 kg

Lisätiedot
Paino 0.341 kg
Yhteensopiva mallien kanssa:

Kugoo G-Booster, Kugoo G2 Pro, Kugoo M4, Kugoo M4 PRO, Kugoo S1, Kugoo S2, Kugoo S3, Xiaomi ESSENTIAL, Xiaomi M365, Xiaomi PRO, Xiaomi PRO 2, Xiaomi S1

Väri

Hopean, Punainen

TARVIKKEET

Saatat myös pitää...

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Markkinoiden korkein laatu

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sisältöä ja mainoksia, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä.