Xiaomi Scooter sähköpotkulaudan renkaan sisäkumi

8.25 Sisältää ALV

Varastossa

Xiaomi Scooter sähköpotkulaudan renkaan sisäkumi
Xiaomi Scooter sähköpotkulaudan renkaan sisäkumi

8.25 Sisältää ALV

  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  • Laatutakuu

Xiaomi Scooter sähköpotkulaudan renkaan sisäkumi

Tukeva sisäkumi Xiaomi Scooter -sähköpotkulautamalleihin. Sopii sekä 8- että 10-tuumaisille renkaille. Voidaan asentaa joko etu- tai takarenkaaseen. Vahvistettu malli myös saatavilla. Vahvistettu sisäkumi, hieno parannus alkuperäiseen CST-versioon. Se on leveämpi, pidempi ja siinä on paksumpi kumikerros, mikä tekee siitä kulutusta kestävämmän. 8,5×2 tuumaa leveä, sopii molemmille 8,5 tuuman renkaille.

Kuvaus

Jatka ajamista Xiaomi Scooter -renkaidesi alkuperäisillä sisärenkailla. Tämän tyyppinen sisäkumi on monipuolinen ja se sopii sekä 8,5 tuuman että 10 tuuman renkaisiin. Voit vaihtaa sekä etu- että takarenkaat samoilla sisäkumeilla.

SUOSITUS: Jos huomaat renkaasta irroita kumilastuja vaihtamisen aikana, suosittelemme myös ulkorenkaan vaihtoa. Löydät valikoiman hienoja sähköpotkulautojen renkaita verkkokaupastamme.

Tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan voit ostaa Original CST -sisäkumin, joka on sekä tukeva että pitkäikäinen. Jos olet kova sähköpotkulaudan käyttäjä, valitse vahvistettu malli (Reinforced -malli), jotta pyöräsi pyörivät pidempään.

Pidä ajosi turvallisen näillä sisärenkailla, jotka on valmistettu erityisesti Xiaomi sähköpotkulaudoille!

Lisätiedot
Paino 0.12 kg
Mitat 15 × 15 × 15 cm
Yhteensopiva mallien kanssa:

Xiaomi ESSENTIAL, Xiaomi M365, Xiaomi PRO, Xiaomi PRO 2, Xiaomi S1

VARAOSAT

Saatat myös pitää...

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Markkinoiden korkein laatu

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sisältöä ja mainoksia, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä.