Xiaomi Scooter renkaan 10 tuuman sisäkumi

8.50 Sisältää ALV

Varastossa

Xiaomi Scooter renkaan 10 tuuman sisäkumi
Xiaomi Scooter renkaan 10 tuuman sisäkumi

8.50 Sisältää ALV

  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  • Laatutakuu

Xiaomi Scooter renkaan 10 tuuman sisäkumi

Tukeva sisäkumi renkaaseen Xiaomi Scooter -sähköpotkulautamalleihin. Sopii 10 tuuman renkaille. Voidaan asentaa joko etu- tai takarenkaaseen. Vahvistettusisäkumi, joka on hyvä päivitys alkuperäiseen CST-versioon. Se on leveämpi, pidempi ja siinä on paksumpi kumikerros, mikä tekee siitä kulutusta kestävämmän.

Kuvaus

Jatka ajamista alkuperäisillä Xiaomi Scooter -renkaillesi tarkoitettujen sisäkumien kanssa. Tämä sisäkumi sopii 10 tuuman renkaisiin. Voit vaihtaa sekä etu- että takarenkaat tällä sisärenkaalla.

SUOSITUS: jos huomaat kumilastuja vaihtamisen aikana, suosittelemme myös ulkorenkaan vaihtoa. Löydät valikoiman hienoja sähköpotkulautojen renkaita verkkokaupastamme.

Tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan voit ostaa myös Original CST -sisärenkaan, joka on sekä tukeva että erittäin kestävä. Jos olet kova sähköpotkulaudan käyttäjä, valitse vahvistettu malli, jotta pyöräsi pyörivät pidempään.

Aja turvallisesti ja rullaa näillä sisäkumeilla, jotka on valmistettu erityisesti Xiaomi sähköpotkulaudoille!

Lisätiedot
Paino 0.125 kg
Yhteensopiva mallien kanssa:

Xiaomi ESSENTIAL, Xiaomi M365, Xiaomi PRO, Xiaomi PRO 2, Xiaomi S1

VARAOSAT

,

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Markkinoiden korkein laatu

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sisältöä ja mainoksia, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä.