Renkaan venttiilin sovitin (adapteri) sähköpotkulautaan

4.70 Sisältää ALV

Varastossa

Renkaan venttiilin sovitin (adapteri) sähköpotkulautaan
Renkaan venttiilin sovitin (adapteri) sähköpotkulautaan

4.70 Sisältää ALV

  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  • Laatutakuu

Renkaan venttiilin sovitin (adapteri) sähköpotkulautaan

Kaarevan venttiilisovittimen avulla voit käyttää mitä tahansa pumppua sähköpotkulaudan renkaiden täyttämiseen. Sovitin estää ilman pääsyn renkaasta.

Kuvaus

Pidä renkaasi pumpattuina tällä venttiilisovittimella. Se sopii useimpiin malleihin. Adapterin avulla voit käyttää mitä tahansa pumppua saadaksesi ilmaa renkaihisi ilman, että sinun tarvitsee ostaa omaa pumppua.

Sovitin on 90 astetta kaareva. Tämä auttaa sinua pääsemään käsiksi renkaissa oleviin venttiileihin, vaikka ne olisivat vaikeassa paikassa. Tämä on erityisen tärkeää minkä tahansa sähköpotkulaudan etupyörälle – ilmaventtiileihin on usein vaikea päästä käsiksi. Tämän venttiilisovittimen käyrä osa ratkaisee ongelman hetkessä.

Venttiiliadapteri on pieni, vain 52 mm pitkä. Sen kirkas, metallisen kultainen väri auttaa sinua havaitsemaan sen, oli sähköpotkulauta kuinka likainen tahansa. Venttiilin mekanismi ei päästä ilmaa poistumaan renkaasta, mikä tekee pumppaamisesta huomattavan helppoa.

Pidä renkaasi hyvässä kunnossa ja täynnä ilmaa. Älä kuluta omiin pumppuihin – käytä venttiilisovitinta!

Lisätiedot
Paino 0.017 kg
Mitat 4.3 × 1 × 1 cm
Yhteensopiva mallien kanssa:

Kugoo G-Booster, Kugoo G2 Pro, Kugoo M4, Kugoo M4 PRO, Kugoo S1, Kugoo S2, Kugoo S3, Xiaomi ESSENTIAL, Xiaomi M365, Xiaomi PRO, Xiaomi PRO 2, Xiaomi S1

VARAOSAT

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Markkinoiden korkein laatu

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sisältöä ja mainoksia, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä.