Sähköpotkulaudan kantolaukku

22.65 Sisältää ALV

Varastossa

Sähköpotkulaudan kantolaukku
Sähköpotkulaudan kantolaukku

22.65 Sisältää ALV

  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  • Laatutakuu

Sähköpotkulaudan kantolaukku

Mukava kantolaukku Xiaomi sähköpotkulaudalle. Suojaa sähköpotkulautaa naarmuilta ja kolhuilta kuljetuksen aikana.

Kuvaus

Kuljeta sähköpotkulautasi turvallisesti siihen valmistetulla kantolaukulla! Tämä musta laukku kirkkaan punaisella hihnalla pitää sähköpotkulautasi turvassa naarmuilta, kun sinun tarvitsee kuljettaa sitä.

Kantolaukku on tehty sopimaan tarkasti Xiaomi M365 -mallin sähköpotkulautaan. Sen mitat ovat 110 cm (pituus), 455 cm (leveys) ja 50 cm (korkeus). Se sopii taitettavalle Xiaomi sähköpotkulaudalle täydellisesti. Kantolaukku on kevyt ja se painaa vain 800 g, joten sinun ei tarvitse juuri kantaa ylimääräistä painoa.

Voit myös käyttää tätä laukkua sähköpotkulaudan kuljettamiseen mukanasi minne ikinä menetkin, jos sinulla ei ole mahdollisuutta jättää sitä turvallisesti esimerkiksi kadulle. Pidä sähköpotkulautasi kauniisti käärittynä sen omaan kantolaukkuun!

Lisätiedot
Paino 0.40 kg
Mitat 10 × 20 × 3 cm
Yhteensopiva mallien kanssa:

Ninebot E22E, Ninebot E25E, Ninebot ES1, Ninebot ES2, Ninebot ES3, Ninebot ES4, Xiaomi ESSENTIAL, Xiaomi M365, Xiaomi PRO, Xiaomi PRO 2, Xiaomi S1

TARVIKKEET

Saatat myös pitää...

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Markkinoiden korkein laatu

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sisältöä ja mainoksia, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä.