Xiaomi Scooter takalokasuoja

15.00 Sisältää ALV

Musta
Valkoinen
Poista
Xiaomi Scooter takalokasuoja
Xiaomi Scooter takalokasuoja
  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  • Laatutakuu

Xiaomi Scooter takalokasuoja

Xiaomi sähköpotkulaudan takalokasuoja. Saatavana mustana tai valkoisena. Sisältää reiän takavalolle. Suositellaan ostamaan yhdessä lokasuojan kiinnikkeen kanssa lisäsuojaamista varten.

Kuvaus

Pidä sähköpotkulautasi takapyörä puhtaana sopivalla lokasuojalla. Tämä tuote on valmistettu erityisesti Xiaomi sähköpotkulaudoille ja ne sopivat niihin täydellisesti.

Lokasuojat on saatavana mustana tai valkoisena. Voit valita sinulle sopivat vaihtoehdoista sähköpotkulautasi tyylin mukaan. Tuotteen pituus on 40 cm, leveys 6 cm. Lokasuoja on erittäin kevyt, vain noin 100 g, joten ne eivät lisää sähköpotkulautasi painoa. Ne ovat suunniteltu suojaamaan takapyöräsi mudalta, pölyltä, kiviltä ja muulta lialta, jotka voivat vahingoittaa pyöriä.

Lokasuojassa on myös takavalolle sopiva reikä, jonka voit myös ostaa meiltä. Lisäksi suosittelemme aina lokasuojan kiinnikkeen ostamista pyörän lisäsuojaamista varten.

Pidä sähköpotkulautasi puhtaana ja ajat pidempään kunnollisella lokasuojalla!

Lisätiedot
Paino 0.125 kg
Mitat 40 × 6 × 1 cm
Yhteensopiva mallien kanssa:

Xiaomi ESSENTIAL, Xiaomi M365, Xiaomi PRO, Xiaomi PRO 2, Xiaomi S1

Väri

Musta, Valkoinen

VARAOSAT

,

Saatat myös pitää...

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Markkinoiden korkein laatu

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sisältöä ja mainoksia, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä.