Xiaomi PRO, PRO 2, S1 hallintapaneeli

32.70 Sisältää ALV

Varastossa

Xiaomi PRO, PRO 2, S1 hallintapaneeli
Xiaomi PRO, PRO 2, S1 hallintapaneeli

32.70 Sisältää ALV

  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  • Laatutakuu

Xiaomi PRO, PRO 2, S1 hallintapaneeli

Tyylikäs hallintapaneeli, jonka avulla voit seurata Xiaomi sähköpotkulautasi nopeutta ja muita tärkeitä tietoja. Sopii kaikille Xiaomi classic -skoottereille. Sähkötoiminen kojelauta sekä suojakuoret kuuluvat tähän tuotteeseen.

Kuvaus

Asenna Xiaomi Scooter sähköpotkulautaasi tämä PRO-hallintapaneeli ja näet kaiken tarvittavan datan. Olipa sinulla Xiaomi M365 Pro tai klassinen sähköpotkulauta, tämä kojelauta ja sen tyylikkäät suojakuoret voidaan asentaa kumpaan tahansa malliin.

SUOSITUS: katso asennusvideo linkki lopusta!

Tämän nopeusnäytön avulla voit seurata sähköpotkulautasi nopeutta km/h tai mph muodossa. Pystyt myös säätämään etuvaloja sekä valvomaan akun lämpötilaa.

Hallintapaneeli ohjaa myös sähköpotkulautasi yhteyttä m365 downG -sovellukseen Bluetoothin kautta. Applikaatiossa voit seurata sähköpotkulautasi akun kuntoa, päivittää laiteohjelmiston ja nähdä paljon muuta hyödyllistä tietoa.

Muista, että virheellisen asennuksen yhteydessä sähköpotkulaudan sisäinen käyttöjärjestelmä voi vaurioitua. Tässä tapauksessa suosittelemme viemään sähköpotkulaudan korjaamoon.

Jos nopeusnäyttö ei ole alkanut toimia ensimmäisen asennuksen jälkeen, toista prosessi.

Asennusohjeet:

Lisätiedot
Paino 0.04 kg
Mitat 7.2 × 2.2 × 0.58 cm
Yhteensopiva mallien kanssa:

Xiaomi ESSENTIAL, Xiaomi M365, Xiaomi PRO, Xiaomi PRO 2, Xiaomi S1

VARAOSAT

,

Saatat myös pitää...

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Markkinoiden korkein laatu

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sisältöä ja mainoksia, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä.