Xiaomi M365, S1 latauspistokkeen kansi

4.70 Sisältää ALV

Varastossa

Xiaomi M365, S1 latauspistokkeen kansi
Xiaomi M365, S1 latauspistokkeen kansi

4.70 Sisältää ALV

  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  • Laatutakuu

Xiaomi M365, S1 latauspistokkeen kansi

Latauspistokkeen kuminen kansi. Suojaa vedeltä, mudalta, pölyltä ja muulta lialta. Saatavana kirkkaan punaisena, joka merkitsee latauskohdan näkyvästi.

Kuvaus

Asenna Xiaomi Scooter sähköpotkulautaasi tämä PRO-hallintapaneeli ja näet kaiken tarvittavan datan. Olipa sinulla Xiaomi M365 Pro tai klassinen sähköpotkulauta, tämä kojelauta ja sen tyylikkäät suojakuoret voidaan asentaa kumpaan tahansa malliin.

SUOSITUS: katso asennusvideo linkki lopusta!

Tämän nopeusnäytön avulla voit seurata sähköpotkulautasi nopeutta km/h tai mph muodossa. Pystyt myös säätämään etuvaloja sekä valvomaan akun lämpötilaa.

Hallintapaneeli ohjaa myös sähköpotkulautasi yhteyttä m365 downG -sovellukseen Bluetoothin kautta. Applikaatiossa voit seurata sähköpotkulautasi akun kuntoa, päivittää laiteohjelmiston ja nähdä paljon muuta hyödyllistä tietoa.

Muista, että virheellisen asennuksen yhteydessä sähköpotkulaudan sisäinen käyttöjärjestelmä voi vaurioitua. Tässä tapauksessa suosittelemme viemään sähköpotkulaudan korjaamoon.

Jos nopeusnäyttö ei ole alkanut toimia ensimmäisen asennuksen jälkeen, toista prosessi.

Asennusohjeet:

Lisätiedot
Paino 0.004 kg
Mitat 6 × 1.5 × 0.77 cm
Yhteensopiva mallien kanssa:

Xiaomi ESSENTIAL, Xiaomi M365, Xiaomi S1

Väri

Punainen

VARAOSAT

Saatat myös pitää...

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Markkinoiden korkein laatu

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sisältöä ja mainoksia, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä.