Xiaomi Scooter Monorim jousitus

96.85 Sisältää ALV

Musta
Valkoinen
Poista
Xiaomi Scooter Monorim jousitus
Xiaomi Scooter Monorim jousitus
  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  • Laatutakuu

Xiaomi Scooter Monorim jousitus

Xiaomi sähköpotkulauta Monorim jousitus

Kuvaus

Erotu joukosta ja aja miellyttävästi tällä Monorim V4 -jousituksella. Uusi ja parannettu iskunvaimennin, asennettavissa sähköpotkulaudan etuosaan. Se sopii Xiaomi M365-, M365 Pro-, Pro2-, Essential- ja S1-mallin sähköpotkulautoihin ja varmistaa sujuvan ajokokemuksen.

Muuta tavallinen sähköpotkulautasi off-road-koneeksi. Tämän tuotteen iskuja vaimentavien ominaisuuksien ansiosta sähköpotkulautasi jousitus muuttuu turvallisemmaksi maksiminopeudella, ja erilaiset tiessä olevat kuopat muut epätasaisuudet eivät tunnu ajossasi. Nyt sinun on mahdollista ajaa muuallakin kuin asfalttiteillä kun käytössäsi on tehokkaampi jarrutus ja saavutat huomattavasti suuremman ajomukavuuden.

Myytävä sarja sisältää itse jousituksen, asennustyökalut ja ohjeet, kaksi jousta, jotka auttavat tukemaan eri painoja: 72,5kg tai 100kg. Jousitus on valmistettu alumiinista ja raudasta, mikä tekee siitä erittäin tukevan ja kestävän. Asennus onnistuu helposti ja kestää 15-30 minuuttia.

Jousitusta on turvallista käyttää ja se on PCC-sertifioitu.

Lisätiedot
Paino 2.8 kg
Mitat 40 × 17 × 15.5 cm
Yhteensopiva mallien kanssa:

Xiaomi ESSENTIAL, Xiaomi M365, Xiaomi PRO, Xiaomi PRO 2, Xiaomi S1

Väri

Musta, Valkoinen

VARAOSAT

, ,

Saatat myös pitää...

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Markkinoiden korkein laatu

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sisältöä ja mainoksia, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä.