Valoilla varustettu kypärä

68.80 Sisältää ALV

Vain 1 varastossa

Valoilla varustettu kypärä
Valoilla varustettu kypärä

68.80 Sisältää ALV

  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  • Laatutakuu

Valoilla varustettu kypärä

Pidä pääsi turvassa vammoilta ajaessasi sähköpotkulaudallasi tällä kestävällä kypärällä, joka on pakollinen lisävaruste. Tämän kypärän ulompi polykarbonaattipinnoite on erittäin kevyt eikä se häiritse ajamistasi edes pitkillä matkoilla. Sisäosa on pehmeää polyesteriä. Laadukkaat materiaalit suojaavat päätäsi iskuilta kaatumisen aikana. Kypärän sisäosa on myös helppo irrottaa, se on pestävä, eikä se aiheuta allergisia reaktioita.

Kuvaus

Pidä pääsi suojattuna ajaessasi sähköpotkulautaasi tällä kestävällä kypärällä. Tämän suojakypärän ulompi polykarbonaattipinnoite on erittäin kevyt eikä rasita niskoja edes pitkillä matkoilla. Sisäpuoli on pehmeää polyesteriä. Korkea- laadukkaat materiaalit suojaavat päätäsi iskuilta onnettomuuksissa. Sisäosa on myös helppo irrottaa ja se voidaan pestä. Ei sisällä allergisoivia materiaaleja.

Kypärässä on tuuletusaukot, jotka estävät pään kuumenemisen lämpimällä säällä. Kypärässä on myös etu- ja takavalot. LED-etuvalot valaisevat tien kirkkaalla valkoisella valolla. Takavalo on punainen, joten muut ajoneuvot ja jalankulkijat näkevät sen ajaessasi pimeällä.

Kypärä on saatavana mustana. Koot ovat vain aikuisille. Kypärä ei sovellu lapsille.

Tekniset tiedot:
– Materiaalit: ulkopuoli – polykarbonaatti; sisäpuoli – polyesteri
– Koot: M – 54cm; L – 61 cm
– Väri: musta
– Paino: ±360g

Lisätiedot
Paino 0.600 kg
Yhteensopiva mallien kanssa:

Kugoo G-Booster, Kugoo G2 Pro, Kugoo M4, Kugoo M4 PRO, Kugoo S1, Kugoo S2, Kugoo S3, Ninebot E22E, Ninebot E25E, Ninebot ES1, Ninebot ES2, Ninebot ES3, Ninebot ES4, Ninebot Max G30, Xiaomi ESSENTIAL, Xiaomi M365, Xiaomi PRO, Xiaomi PRO 2, Xiaomi S1

TARVIKKEET

Saatat myös pitää...

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Markkinoiden korkein laatu

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sisältöä ja mainoksia, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä.