NINEBOT-puhelinteline

30.65 Sisältää ALV

Varasto loppu

  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  • Laatutakuu

NINEBOT-puhelinteline

NINEBOTin vankka ja monipuolinen puhelinteline sähköpotkulautoihin. Sopii puhelimiin, joiden näytön halkaisija on 4,7-6,5 tuumaa.

Kuvaus

Pidä puhelimesi mukanasi sähköpotkulautaillessasi – minne ikinä menetkin. Tämä NINEBOTin monipuolinen ja tukeva puhelinteline kiinnittää puhelimesi ohjaustankoon suoraan eteesi. Se sopii puhelimille, joiden halkaisija on 4,7-6,5 tuumaa.

Teline on erittäin tukeva, ja se on valmistettu kestävistä ABS-, TPU- ja PP-materiaaleista. Se voi myös kääntyä 360 asteen kulmassa ja teline voidaan kiinnittää vain yhdellä mutterilla. Tuote sopii melkein kaikkiin sähköpotkulautoihin, mutta se sopii erityisesti Xiaomi:lle ja NINEBOT:lle.

Älä eksy kaupungissa. Pidä puhelimesi näppärästi edessäsi ja nauti kyydistä.

Lisätiedot
Paino 0.091 kg
Yhteensopiva mallien kanssa:

Kugoo G-Booster, Kugoo G2 Pro, Kugoo M4, Kugoo M4 PRO, Kugoo S1, Kugoo S2, Kugoo S3, Ninebot E22E, Ninebot E25E, Ninebot ES1, Ninebot ES2, Ninebot ES3, Ninebot ES4, Ninebot Max G30, Xiaomi ESSENTIAL, Xiaomi M365, Xiaomi PRO, Xiaomi PRO 2, Xiaomi S1

Väri

Musta

TARVIKKEET

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Markkinoiden korkein laatu

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sisältöä ja mainoksia, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä.