Xiaomi Scooter taivutusmekanismin pultti

7.20 Sisältää ALV

Varastossa

Xiaomi Scooter taivutusmekanismin pultti
Xiaomi Scooter taivutusmekanismin pultti

7.20 Sisältää ALV

  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  • Laatutakuu

Xiaomi Scooter taivutusmekanismin pultti

Pultti pitää koossa Xiaomi sähköpotkulaudan taivutusmekanismin. Vuoteen 2019 asti valmistettujen sähköpotkulautojen ohjauksen taivutus- / saranapultti. Kuvassa olevan logon ja sähköpotkulaudan seisomapaikan logon tulee olla samat.

Kuvaus

Huolehdi sähköpotkulautasi kunnosta ja erityisesti sen taittomekanismista. Se on herkimpiä osia rikkoutumaan ja se saattaa vaatia varaosia useammin kuin muut. Tätä pulttia käytetään sähköpotkulautadan taivutusmekanismin kiinnittämiseen ja sen paikallaan pitämiseen.

Vuoteen 2019 asti valmistettujen sähköpotkulautojen ohjauksen taivutus- /saranapultti. Kuvassa olevan logon ja sähköpotkulaudan seisomapaikan logon tulee olla samat.

TÄRKEÄÄ: pulttia on kaksi muunnelmaa riippuen siitä, milloin sähköpotkulautasi on valmistettu. Kuvan logon TÄYTYY olla identtinen sähköpotkulautasi jalustassa olevan logon kanssa. Näin tiedät, että pultti on yhteensopiva!

Xiaomi M365 -sähköpotkulautamallit muuttuivat vuoden 2019 tienoilla. Siksi vuoteen 2019 asti valmistetut ja vuoden 2019 jälkeen valmistetut sähköpotkulaudat vaativat erityyppisiä pultteja. Molemmat ovat samankaltaisia, noin 5,5 cm pitkiä ja 1,3 cm halkaisijaltaan.

Varmista, että ostat oikean pultin! Ota yhteyttä ja kysy neuvoa, jos olet epävarma.

Lisätiedot
Paino 0.22 kg
Mitat 5.2 × 1.3 × 1.3 cm
Yhteensopiva mallien kanssa:

Xiaomi M365

VARAOSAT

,

Saatat myös pitää...

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Markkinoiden korkein laatu

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sisältöä ja mainoksia, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä.