Sähköpotkulaudan soittokello

4.85 Sisältää ALV

Vain 2 varastossa

Sähköpotkulaudan soittokello
Sähköpotkulaudan soittokello

4.85 Sisältää ALV

  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  • Laatutakuu

Sähköpotkulaudan soittokello

Sähköpotkulaudan soittokello Ninebot ES- ja E-sarjan malleihin. Saatavana mustana. Sopii myös muihin sähköpotkulautoihin. Tuotesetti sisältää 1 soittokellon ja 2 kumirengasta.

Kuvaus

Aja turvallisesti ja pidä muut kulkijat valppaana tämän soittokellon avulla. Se on todella helppo asentaa mihin tahansa ohjaustankoon, jonka halkaisija on 22 mm – 31,8 mm. Pikalukitusrakenne tekee kellosta erittäin mukavan käyttää.

Alumiiniseos, josta kello on valmistettu, tekee äänestä selkeän ja terävän. Soittokello voidaan asentaa Ninebot ES1-, ES2-, ES3-, ES4- ja E22-sähköpotkulautoihin sekä Xiaomi M365 -malleihin. Soittokello sopii myös polkupyörille.

Tekniset tiedot:
– Materiaali: alumiiniseos ja muovi
– Väri: musta
– Koko: 4 cm x 5,8 cm x 5 cm
– Paino: ~25g

HUOMAA: Kameran salaman vuoksi tuotteen väri saattaa poiketa hieman tuotekuvista. Tuotteen mittojen virhemarginaali on +/- 1-3mm.

Lisätiedot
Paino 0.060 kg
Yhteensopiva mallien kanssa:

Kugoo G-Booster, Kugoo G2 Pro, Kugoo M4, Kugoo M4 PRO, Kugoo S1, Kugoo S2, Kugoo S3, Ninebot E22E, Ninebot E25E, Ninebot ES1, Ninebot ES2, Ninebot ES3, Ninebot ES4

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Markkinoiden korkein laatu

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sisältöä ja mainoksia, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä.