Metallinen puhelinteline

12.85 Sisältää ALV

Varastossa

Metallinen puhelinteline
Metallinen puhelinteline

12.85 Sisältää ALV

  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  • Laatutakuu

Metallinen puhelinteline

Erittäin tukeva, alumiininen puhelinteline. Sopii lähes kaikkiin sähköpotkulautamalleihin. Tukee puhelimia, joiden pituus on 5,5-10 cm. Saatavana ylellisen punaisena.

Kuvaus

Ota puhelimesi mukaasi jokaiselle sähköpotkulauta-ajelullesi. Kiinnitä tämä alumiininen puhelinteline ja puhelimesi on aina turvassa. Pidike on erittäin kestävä iskuja ja tärinää vastaan, joten se sopii maastosähköpotkulaudoille. Telineessä on myös pehmusteet, jotka pitävät puhelimen paikallaan ja estävät naarmuuntumisen.

Erittäin tukevan puhelintelineen väri on anodisoitu punainen, ja se on valmistettu alumiinista. Se sopii puhelimille, joiden pituus on 5,5-10 cm. Sopii Xiaomi, Segway Nonebot sähköpotkulautamalleihin, mutta sitä voidaan käyttää myös minkä tahansa muun merkkisten sähköpotkulautojen kanssa.

SUOSITUS: asennusohjeet on esitelty verkkosivuillamme tuotegalleriassa.

Lisätiedot
Paino 0.12 kg
Mitat 8.5 × 5.5 × 4 cm
Yhteensopiva mallien kanssa:

Kugoo G-Booster, Kugoo G2 Pro, Kugoo M4, Kugoo M4 PRO, Kugoo S1, Kugoo S2, Kugoo S3, Ninebot E22E, Ninebot E25E, Ninebot ES1, Ninebot ES2, Ninebot ES3, Ninebot ES4, Ninebot Max G30, Xiaomi ESSENTIAL, Xiaomi M365, Xiaomi PRO, Xiaomi PRO 2, Xiaomi S1

Väri

Anodisoitu punainen Punainen, Punainen

TARVIKKEET

Saatat myös pitää...

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Markkinoiden korkein laatu

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme personoida sisältöä ja mainoksia, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoida tietoliikennettä.